Fix null reference exception for VS2010 Express

Is it really that broken? :(

Id #13074 | Release: None | Updated: Oct 28, 2013 at 2:16 AM by gwatts | Created: Oct 28, 2013 at 2:16 AM by gwatts

Unhandled Exception

MSVC 2010, Windows 7.   ************** Exception Text ************** System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SAInterfaceLibrary.MSVCVersions.MSVC2...

Id #11867 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 12:15 AM by achitan | Created: Mar 7, 2012 at 5:58 PM by BobJEvans

Better error messages

When the MSVC2010 GetDirectory fails, it should fail with a nice exception and error message rather than the barf it does now (a null object).

Id #10266 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 12:15 AM by gwatts | Created: Mar 1, 2011 at 11:34 AM by gwatts

Add a way to start the commandline

So that we can run make or similar on our own if we want... (i.e. make instlall!).

Id #10056 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 12:15 AM by gwatts | Created: Dec 22, 2010 at 2:36 PM by gwatts

VS2008 Error when building with python

When I try to compile on VSC++2008 I get the following error.   1>==> lib/libPyROOT.dll done 1>link /dll /nologo /IGNORE:4001 /machine:ix86 /export:initlibPyROOT \ 1>lib/libPyROOT.lib /nodefaultlib...

Id #10003 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 12:15 AM by Challtdow | Created: Dec 7, 2010 at 9:12 PM by Challtdow

Defalt path if it exists

Try c:\root when we start up - if we can find it.... otherwise leave blank...

Id #9707 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 12:15 AM by gwatts | Created: Oct 28, 2010 at 5:18 AM by gwatts

Release Config Template Names with Spaces cause problems

Either fix it so they work, or disallow them in the GUI

Id #9440 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 12:15 AM by gwatts | Created: Sep 20, 2010 at 8:29 PM by gwatts

Doesn't pick up the old settings from a directory?

There seemed to be some situations where the new settings weren't picked up from the directory when the builder loaded!

Id #9439 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 12:15 AM by gwatts | Created: Sep 20, 2010 at 5:22 PM by gwatts

Rebuild doesn't do teh build

After hitting rebuild, it seems to finish up but not start a new build!

Id #9438 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 12:15 AM by gwatts | Created: Sep 20, 2010 at 5:22 PM by gwatts

Rebuild works, but not clean

After doing a build, and you do a clean, you just get an error. But if you do "rebuild" it seems to owork ok...

Id #9436 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 12:15 AM by gwatts | Created: Sep 20, 2010 at 5:21 PM by gwatts